У Харківській області горіло підприємство: вантажівки і частина будівлі знищені (ФОТО)

Вдалося оперативно ліквідувати масштабну пожежу

6 травня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селищі Надточії Пісочинської ОТГ по вулиці Коцюбинського, 40. Подробиці розповіли в ГУ ГСЧС України в Харківській області.

Зазначається, що горів вантажний автомобіль Renault Magnum із тентованим причепом.

Потім полум'я перекинулося на кабіну іншої вантажівки: горів тентований і рефрижераторний напівпричепи. Також вогонь пошкодив дах будівлі. Загальна площа пожежі склала 50 кв.м.

Гасили пожежу два відділення 6-ї і 7-ї Державних пожежно-рятувальних частин і підрозділ місцевої команди з селища Пісочин. На місці працювало три одиниці пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу ГСЧС.

Пожежу локалізували о 23:07, а повністю ліквідували о 00:29. Повідомлення ж про виклик пожежники отримали о 22:42.

Крім цього, у пресслужбі ГСЧС зазначили, що пожежні Харківської області за 6 травня 23 рази гасили чагарники, суху траву і сміття на відкритих територіях. Загальна площа таких пожеж склала близько 4,5 га.

Найчастіше такі пожежі створюють легковажні громадяни, які не звертають уваги на численні застереження рятувальників і з потеплінням почали наводити лад на своїх земельних ділянках і прилеглих територіях шляхом випалювання сухостою та сміття.

Нагадаємо, в Харківській області прямо на ходу загорілася фура. Зазначається, що це сталося під час руху по трасі Харків - Охтирка в районі села Горького Богодухівського району. На місці події працювало два відділення рятувальників на автоцистернах.

О 12:27 пожежу вдалося локалізувати, а вже о 12:35 повністю ліквідувати. Полум'я охопило 5 кв.м. На щастя, ніхто не постраждав.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися