У Харкові чоловік убив свого друга викруткою

Харків'янину загрожує до 15 років в'язниці за вбивство

У Харкові, 6 травня, спіймали чоловіка, який вбив свого товариша по чарці викруткою. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Правоохоронці отримали повідомлення о 23:50. На місці події працювали слідчо-оперативна група управління поліції та експерти-криміналісти. Виявилося, що загинув 43-річний чоловік, який прийшов до товариша випити. По п'яному вони посварилися та господар квартири викруткою забив свого гостя. Від сили удару чоловік і помер.

На господаря квартири склали кримінальне провадження за умисне вбивство. Тепер йому загрожує до 15 років в'язниці. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз в поліції вибирають підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, в Харкові 2 травня у квартирі по вулиці Дружби Народів знайшли тіла 29-річного хлопця та 24-річної дівчини. Харківська Національна поліція змогла оперативно розшукати підозрюваного ним виявився 22-річний товариш загиблої пари.

Адвокат 22-річного хлопця заявив, що його підзахисний своєї провини не визнає та заявляє, що вбивство було самозахистом. Більш того, за його словами, захищаючись, вбив він тільки 29-річного чоловіка.

"Він мав інтим із загиблою. Їх "застукав", вибачте, загиблий співмешканець дівчини - він накинувся і вбив її. Після цього напав на підзахисного, який почав оборонятися - з таким ось результатом", - розповів адвокат.

Своєю чергою, прокуратура вважає провину підозрюваного повній. Слідча група розшукала речові докази за місцем проживання підозрюваного. За словами прокурора хлопець народився в 1999 році та зараз навчається у вищому навчальному закладі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися