ДТП під Харковом: чоловіка з дитиною госпіталізували (ФОТО)

На Харківщині чоловіка дістали з "сплющеного" автомобіля

У селі Печеніги, 7 травня, зіткнулися автомобілі Daewoo Sens та Mitsubishi Pajero. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що після удару Daewoo сильно погнуло та водія затисло всередині автомобіля. Чоловік самостійно вибратися не міг. З ним був хлопчик 2013 року народження, який зміг вибратися самостійно.

На місце події приїжджали чугуївські рятувальники на спецавтомобілі САРМ, які витягнули чоловіка з допомогою пневмоножиць та спеціальних домкратів. Хлопчиків віддали медикам швидкої допомоги.

Довідка. САРМ - це спеціально обладнаний транспортний засіб для боротьби з різними надзвичайними ситуаціями. Автомобіль оснащений сучасним обладнанням для проведення робіт в надзвичайних ситуаціях: автономною стаціонарною електростанцією (потужність 30 кВт), гідростанцією з комплектом гідравлічного обладнання, автономною водяною помпою, зварювальним устаткуванням, водолазним і гірничорятувальним спорядженням, кислотостійкими костюмами, моторним восьмимісним човном, гідравлічним краном-маніпулятором шведської фірми Ніар і т.д.

Нагадаємо, У Харкові, 30 квітня, на перехресті вул. Академіка Павлова та пров. Конюшенного зіткнулися автомобілі Mitsubishi Grandis та Volkswagen Golf. Про це повідомили "СТО. ХАРКІВ". За словами очевидців, Mitsubishi Grandis їхав з центру, а Volkswagen Golf повертав ліворуч з Академіка на Конюшенний провулок. Свідки вважають, що саме Golf повинен був поступитися Grandisy. Однак офіційної позиції поліції поки немає. Відзначається, що учасники ДТП не постраждали та від госпіталізації відмовилися. На фото видно, що в ДТП автомобілі серйозно постраждали та знесли стовп.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися