На Харківщині п'яний чоловік впав під потяг

Під Харковом НП з електропоїздом

У Дергачах, 7 травня, близько 21:40 електричка наїхала на 40-річного чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, НП сталася на електропуті "Харків-Козача Лопань". Електропоїзд наїхав на чоловіка, його госпіталізували до харківської лікарні. Очевидці розповіли, що чоловік був п'яним. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події.

Інформацію про подію внесли до Єдиного облік територіального відділу поліції. Правоохоронці працюють над відкриттям кримінального провадження.

Також в пресслужбі поліції розповіли, що 23 квітня в Харківській області зловили 51-летнейго азербайджанців. Чоловік звільнився з Державної установи "Хролівський виправний центр № 140", де відбував термін за крадіжки. Після цього він незаконно продовжив жити в Україні.

Нагадаємо, в Печенігах, 7 травня, зіткнулися автомобілі Daewoo Sens і Mitsubishi Pajero. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області. Відзначається, що після удару Daewoo сильно погнуло і водія затисло всередині автомобіля. Чоловік самостійно вибратися не міг. З ним був хлопчик 2013 року народження, який зміг вибратися самостійно.

На місце події приїжджали чугуївські рятувальники на спецавтомобілі САРМ, які витягнули чоловіка з допомогою пневмоножиць і спеціальних домкратів. Хлопчиків віддали медикам швидкої допомоги.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися