На Харківщині поліція розшукує коней

Господарка коней звернулася до небайдужих з проханням допомогти їх найти

В Харківській області поліція шукає чотирьох коней, та крадія, який поцупив тварин. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Крадіжка сталася в ніч з суботи на неділю у селі Маніли. Невідомі викрали тварин з сараю. Зловмисники розрізаний "електропастух" на якому коні гуляли.

За інформацією поліції, крадії зламали замки на дверях сараю, що знаходиться на території господарства.

В соцмережах господарка коней повідомила, що з стайні вивели не всіх коней. Одного залишили. Крім того, знайшлися сліди тварин. Вони привели до Сімферопольської траси в районі занедбаної заправки навпроти колишнього поста ДАІ. Там були сліди завантаження коней до машини.

Господарська коней звернулася до небайдужих з проханням допомогти знайти тварин. Та попросила, якщо  хтось щось бачив, повідомити про це.

Слідчі Валківського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом крадіжки (ч. 1 ст. 185 КК України). Винним загрожує до 3 років тюрми.

Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють причетних до скоєння злочину осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові розшукують очевидців та водіїв, які ледь не постраждали від дрифту BMW на площі Конституції, а водія машини викликали в поліцію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися