"У нас свій Evergreen" - величезна фура не змогла розвернутися і повністю заблокувала трасу під Харковом

У соцмережах жартують і порівнюють затор Харків-Зміїв із "пробкою" на Суецькому каналі

На міжміській трасі у напрямку міста Зміїв водій фури не зміг виконати розворот і перекрив  повністю рух в обидва напрямки. Фото і відео дорожньої ситуації публікують харківські Telegram-канали.

Очевидці повідомляють, що аварійна ситуація трапилася у селі Васищеве, через яке й проходить зміївська траса Р78. Водій величезної фури з причепом на вузькій двополосній дорозі, у місці умовного Т-образного перехрестя з лісовою дорогою почав виконувати розворот з розрахунком заїхати на ґрунтову дорогу, але не врахував похиле узбіччя справа від себе і м'який ґрунт з піском, який не витримав навантаження і почав рухатися під колесами. Через це, заїхавши у розворот, фура опинилася колесами м'якій землі з одного боку, а колесами причепу - з іншого боку дороги на похилому узбіччі. Величезна вантажівка заблокувала сама себе, і виявилася не в змозі зрушити з місця в жодну сторону.


Через це на трасі утворився величезний затор, який з обох боків стає дедалі більшим, адже дорога повністю заблокована, і вантажівку об'їхати неможливо. Водії, які опинилися у цій ситуації намагаються допомогти водієві фури з'їхати з дороги, і радять у соцмережах тим, хто планував їхати цим шляхом, відкласти поїздку.

Користувачі у соцмережах жартують і вже порівняли цю фуру із відомим кораблем-контейнеровозом, що заблокував Суецький канал, і назвали її Evergreen по-харківськи.

"Васищеве залишиться у кармі цього водія окремим пунктом", - жартують користувачі, та сперечаються між собою, чи допоможе зрушити вантажівку з місця, якщо від неї відкріпити причеп.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківську область прибули сучасні автомобілі для Центру Екстреної швидкої допомоги та медицини катастроф, які оснащені новим обладнанням та можуть виконувати функції реанімобілей.



Джерело: https://t.me/ctokharkov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися