На вулицях Харкова з'являться новенькі "швидкі" з реанімобілями та сучасним обладнанням

П'ять сучасних автівок вже прибули до Харкова і готові стати на захист життів мешканців області

Харківські лікарні отримали нові автомобілі "швидкої допомоги" для виїзду на виклики у Харкові та області. Про це розповіли у прес-службі "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харківської області".

Сьогодні автопарк обласного центру ЕМД та МК оновився сучасними автівками, які прибули на вантажних платформах в місто. Всього центр отримав п'ять реанімобілей, які наразі перебувають на стадії оформлення.

"П‘ять нових спеціалізованих авто ЕМД Citroen Jumper, класу С, вже прибули до Харківського обласного Центру ЕМД та МК. Реанімобілі оснащені надсучасним медичним обладнанням та устаткуванням і вже найближчим часом, після проходження всіх необхідних процедур з оформлення, нові спеціалізовані автомобілі класу С виїдуть на лінію", - розповіли в обласному центрі ЕМД та МК.

Наразі автівки урочисто вишикувані перед будівлею центру та очікують, коли буде даний дозвіл на їхню експлуатацію, та коли за новими "швидкими" будуть закріплені відповідні бригади.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на вихідних та святах у Харківській області робили у чотири рази менше тестувань на наявність Covid-19, через це в області спостерігається стрімке зменшення кількості хворих. Проте за показниками смертності та нових випадків, область все одно займає перші місця у коронавірусному антирейтингу України. Так за останню добу, Харківська область опинилася на другому місці серед інших регіонів України за обома показниками, а також увійшла до переліку з 11 областей, у яких на свята не зробили жодного щеплення від коронавірусу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися