На Харківщині двоє чоловіків зґвалтували жінку прямо посеред парку

Правоохоронці взяли під варту двох ґвалтівників

В Ізюмі 8 травня на території центрального парку двоє зловмисників зґвалтували 33-річну жінку. Про це повідомили в пресслужбі Ізюмського міськрайонного суду.

Правоохоронці спіймали гвалтівників, та 13 травня відправили їх під варту. Досудове розслідування все ще триває. Чоловіків судитимуть за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування, вчинене групою осіб).

Варто відзначити, що за даними слідства, насильники скористалися тим, що жінка була п'яна та не могла дати відсіч. Вони силою повалили її та разом зґвалтували.

Нагадаємо, в Харківській області впіймали гвалтівника. За даними правоохоронців, 60-річний зловмисник жив в одному будинку з 13-річною дівчинкою. Коли батьків не було вдома, він увірвався до неї та зґвалтував. Постраждала про все розповіла матері, яка  звернулася до поліції. Чоловік дізнався про це та почав переховуватися. Інцидент стався ще у квітні.

Раніше "Коментарі" розповіли про 62-річного гвалтівника, який кілька років ґвалтував пасербицю власного сина. Старий став залякувати дівчинку, коли їй було всього 11 років. Насильство тривало понад двох років. Через деякий час дівчина пересилила себе та все розповіла мамі, яка одразу звернулася до поліції.

За даними правоохоронців, зловмисник вступив у статеві відносини з дівчинкою ще влітку 2018 року. Чоловікові повідомили про підозру в зґвалтування (частина 4 стаття 152 Кримінального кодексу України). Тепер йому загрожує від 10 до 15 років в'язниці. До суду насильника будуть тримати під вартою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися