"Україно, йди ти в ..пу!", - харків'янка разом із дітьми вилаялася та викинула українські паспорти

Жінку не пустили на літак у Стамбул і вона записала нецензурне відео

Мешканка Харкова зняла відео, де нецензурно висловлюється про українське законодавство та жбурляє український паспорт у траву. Такі ж слова і дії виконують і двоє її малолітніх дітей. Відповідне відео вона опублікувала у своєму профілі Instagram, який наразі вже закритий.

"Ми сьогодні не змогли потрапити в Стамбул. Ми реально сьогодні не змогли полетіти через певні причини українського законодавства, грьобаного бл..ь. В Україні приголомшливі закони, дякую за те що ми двічі купували нові білети. Полетіли", - каже на відео харків'янка і жбурляє паспорти у повітря. Після цього вона зняла на відео і своїх дітей, хлопчика та дівчинку, які кажуть: "Україно, дякую, йди-но ти в ..пу!", - і також жбурляють документи.

Ситуацію прокоментували у Харківській прикордонній службі. Там розповіли, що під час проходження прикордонного контролю у жінки не було з собою нотаріально завіреного дозволу на подорож дітей в іншу країну від батька. Без цього дозволу другий із батьків не може вивезти дітей за кордон, за винятком кількох випадків, якщо батько - іноземець або ж діти виїжджають на місце постійного проживання в іншу країну.

Через це жінку з дітьми ввечері 17 травня не допустили на літак до Стамбулу. За словами прикордонників, жінка в аеропорту не сперечалася і своєї незгоди не висловлювала, тому у Харківському прикордонному загоні дуже здивувалися такій емоційній її реакції у соцмережі.

Користувачі у мережі та деякі журналісти вважають, що жінкою, яка жбурляє українські документи та підбурює до такої ж неповаги своїх дітей, мають найближчим часом  зацікавитися правоохоронні органи та радикально налаштовані громадські організації

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що з Харкова у червні можна буде потрапити до Греції. Прямих рейсів із харківського аеропорту буде два.



Джерело: https://t.me/truexanews

гость

2 червня 2021, 08:58

лишить гражданства Украины всю семейку и всех пособий, выслать обратно в любимую горловку.

Анатолий

22 травня 2021, 07:36

Андрей о чем ты. Просмотри видео еще раз. Эта женщина сама говорит - по определенным причинам украинского законодательства. Кстати, такое законодательство во многих странах и в россии в том числе. P.S. И кстати, свое извинение они тоже могут засунуть туда же куда послали Украину, потому что в душе они все остались ненавистниками Украины и сепаратистами, и этому учат своих детей. Не пойму только зачем уехали сюда, ну остались бы в своем русском мире или на крайняк уехали бы в иную "жопу", т.е. россию.

Андрей

19 травня 2021, 05:40

Обезьяна из погранслужбы врёт скорее всего,украинские пограничники мародёры и вымогатели

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися