У Харкові банда катувала жінку праскою: поліція затримала злочинців

Зловмисники діяли на території кількох регіонів

Поліцейські затримали учасників злочинного угруповання за озброєні розбійні напади та катування людей. Зловмисники діяли в кількох областях України, в тому числі на Харківщині. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Повідомляється, що злочинці нападали будинки та офіси з вогнепальною та холодною зброєю. Таким чином вимагали гроші та цінності, при цьому зв’язували та катували потерпілих. Нерідко влаштовували погроми. За даними поліції, попередньо загальна сума збитків через дії банди становить понад 200 тис. доларів.

Один із випадків катування стався у Харкові. Зловмисники знущалися над жінкою, катуючи її праскою. Було вкрадено 60 тис. євро, 50 тис. доларів і золоті вироби.

У поліції зауважили, що злочинна група мала чітку структуру управління та розподілу функцій. Банду називають зухвалою, жорсткою та агресивною.

Трьох учасників банди вдалося затримати 20 травня на трасі Київ-Житомир. Родом вони з Львівської, Рівненської та Івано-Франківської областей. Більшість – раніше судимі.

Жертвами цих злочинців стали мешканці Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Харківської  областей.

Зазначимо, що вирішується питання про затримання зловмисників і вручення їм повідомлення про підозри у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) ККУ. У разі доведення вини їм загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Нагадаємо, у Харкові бабуся побила жінку прямо посеред вулиці. Відповідне відео опублікували в соціальних мережах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися