У Харкові бабуся побила жінку прямо посеред вулиці (ВІДЕО)

У Харкові жінки побилися при маленькій дівчинці

У 602-му мікрорайоні сталася сутичка між двома жінками. Відповідне відео опублікували в соцмережах.

За попередньою інформацією, жінка похилого віку, яка вийшла на вулицю з онукою або дочкою, побилася з іншою жінкою. У пориві люті пенсіонерка сумкою почала бити опонентку. Маленька дівчинка кричала та намагалася заспокоїти родичку.

Жінки привернули увагу перехожих. Один з чоловіків втрутився в конфлікт, щоб втихомирити бестій. Чи вдалося йому це зробити, чи він став жертвою в жіночій битві - поки невідомо.

Нагадаємо, 25 березня в соцмережах користувачі опублікували відео масової бійки підлітків на площі Поезії. Очевидці стверджують, що під час заворушень повз скверу проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував та поїхав кудись.

Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб і добивали лежачих. Від одного з хлопців, який не ворушився, а його продовжували бити. Дівчатам довелося відтягувати нападників, щоб надати йому хоч якусь допомогу.

Деякі з передбачуваних учасників бійки розповіли, що причиною стало те, що на одному майданчику відпочивали дві різні компанії, і не змогли поділити територію. Одна компанія запропонувала вирішити все мирно і продовжити відпочинок, але друга заявила, що це їх територія і викликала своїх друзів, які тільки приїхавши, відразу влаштували бійку. У хід пішли перцеві балончики та кулаки.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як на зупинці побилися двоє водіїв маршруток, один вдарив іншого кілька разів ножем, після чого зник на своїй маршрутці.






Активист

17 травня 2021, 12:41

Это девушка может быть даже жена атошника. Он на заработках на Донбассе а она унитазы в Польше моет или гавно из под старух в Италии выносят. А бабка с ребенком сидит. Вот и досталось мамаше. Но это так предположение. Вряд ли в Харькове опустятся и мама и папа до таких заработков. Здесь у людей менталитет не такой. Скорее здесь поляк и итальянцев дворниками возьмут чем к ним на работу кто то из харьковчан поедет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися