У Харкові очевидці затримали водія, який збив дитину й намагався сховатися

Сьогодні, 21 травня, близько 11:00 до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Леся Сердюка водій автомобіля ГАЗ збив дитину і продовжив рух в напрямку села Липці, розповіли виданню Depo.Харьков у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

Співробітникам поліції вдалося встановити, що за кермом автомобіля ГАЗ-331029 знаходився 79-річний водій, який під час руху зачепив дитину, яка йшла з матір'ю по нерегульованому пішохідному переходу. Повідомляється, що очевидці наздогнали автомобіль і змогли зупинити його.

Внаслідок події шестирічний хлопчик отримав травми та був доставлений до міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги. Огляд місця ДТП триває.

Нагадаємо, що сьогодні в селищі Лісове Малоданилівської селищної ради Харківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загорівся автомобіль. Повідомлення про аварію надійшло до рятувальників вранці, о 7:42. За даними ГУ ДСНС, зіткнулися два автомобілі ГАЗ-31029 і Subaru Forester. Повідомляється, що в результаті ДТП автомобіль ГАЗ розлетівся на дві частини, після чого сталося загоряння моторного відсіку.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що з 22 травня по 22 червня в Харкові буде призупинено рух трамвая №12. Таку інформацію Vgorode надали в міській диспетчерській службі. Згідно з даними Департаменту інфраструктури, трамвай перестане курсувати через ремонт пішохідного моста через спуск Клочківський, відповідно буде заборонено рух трамваїв по ньому.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися