Викрадали авто й людей: в Харкові затримані псевдополіцейські

Їм також інкримінують грабіж і вимагання

У Харкові під виглядом співробітників поліції орудувала група злочинців. Про це Vgorode розповіли в обласному управлінні Нацполіції.

За даними правоохоронців, злочинці вимагали грошові кошти з наркоділків і наркоманів, а всіх, хто відмовлявся платити - позбавляли волі, відбирали майно і навіть майно, що належить родичам.

Повідомляється, що крім вимагання, псевдополіцейським інкримінують викрадення людини, грабіж, а також неправомірне заволодіння транспортним засобом.

Причетні до ряду злочинів були затримані в будинку організатора злочинного угруповання. Вчора, 20 травня, в його помешканні було проведено обшук. Також відомо, що серед учасників банди - троє неодноразово судимих за крадіжки, грабежі і розбої харків'ян.

picture

Всім фігурантам повідомили про підозру у злочині відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України, а саме викрадення людини, вимагання, незаконне заволодіння автомобілем, самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що сьогодні, 21 травня, в селищі Лісове Малоданилівської селищної ради Харківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загорівся автомобіль. Повідомлення про аварію надійшло до рятувальників вранці, о 7:42. Згідно з даними відомства ГУ ДСНС, зіткнулися два автомобілі ГАЗ-31029 і Subaru Forester. Повідомляється, що в результаті ДТП ГАЗ розлетівся на дві частини, після чого сталося загоряння моторного відсіку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися