В Харкові помітили позашляховик, який зухвало припаркували на тротуарі біля входу в Харківську ОДА

Голова ХОДА Кучер, як і патрульні, поки ніяк не відреагували на звернення

Сьогодні вдень, 3 березня, на пішохідному майданчику біля головного входу до Харківської обласної державної адміністрації помітили припаркований позашляховик. Відповідне фото у соцмережі виклав голова громадської організації Антикорупційний блок учасників АТО Антон Сосницький, передають "Коментарі. Харків".

На фото видно, що на тротуарі стоїть Toyota білого кольору з номерами "АХ 8880 НР".  До фото доданий допис: "Небожителі "оновленої" ХОДА рівніше інших харків'ян? Олексій Кучер або своїм все, а чужим закон? P.S .: не забудьте особисто проконтролювати". 

Слід зазначити, що голова ХОДА поки ніяк не відреагував на це звернення.

Кому саме належить автомобіль наразі невідомо. Ймовірно, на ньому приїхав хтось з чиновників облдержадміністрації. Слід зазначити, що харків’ян обурила така поведінка державного службовця. 

Як розповів "Коментарям. Харків" автор фото, на порушення правил дорожнього-руху з боку водія позашляховика в поліції не відреагували. Спочатку він звернувся до патрульного екіпажу, який стояв поряд з волонтерською палаткою "Все для перемоги", потім до патрульних, які проїжджали повз. Проте копи не захотіли зв’язуватися з "небожителями".

Антон Сосницький каже, що це неприпустима ситуація, а той факт, що чиновники навіть у таких дрібницях дозволяють собі порушення, свідчить про вседозволеність, якої не має бути.

 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через депутата від "Самопомочі", яка спровокувала ДТП, перекрили центральну вулицю Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися