У харківських аптеках заробляли на продажі наркотиків: Силовики прийшли в гості (ФОТО та ВІДЕО)

Харків'янин організував бізнес з продажу наркотиків в аптеках

У Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади та вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень. Подробиці розповіли в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Відзначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника та провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані та наркотичні лікарські засоби без рецепта. Поліціянти отримали відповідні повідомлення від харків'ян.

В ході розслідування виявилося, що товариство з обмеженою відповідальністю через мережу аптек продає жителям наркотики. При цьому в Ліцензійній реєстрі не виявилося відомостей про отримання ліцензії ТОВ на продаж наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Такий нелегальний бізнес організував 47-річний харків'янин. В аптечну мережу входило 6 закладів.

Вже 2 червня силовики увірвалися в аптеки по проспектах Олександрівському, Московському, Науки, Гагаріна, та вулицях Військовій та Полтавський Шлях. За вказаними адресами поліцейські вилучили лікарські засоби в ампулах і блістерах, гроші та чорнові записи злочинної діяльності фігурантів.

Наразі правоохоронці встановлюють, звідки порушників приходили наркотики, і хто їх купував. Вилучені речовини відправили на експертне дослідження. Фігурантам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Харківській області, 28 квітня, на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Його спіймали, а після і затримали саме під час продажу товару на 2500 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися