У Харківському аеропорту чоловік матюкався і бився: Дружина поставила на місце запотиличником (ВІДЕО)

У Харкові агресивного чоловіка не пустили на авіарейс

У Міжнародному аеропорту "Харків" 3. червня чоловік обматюкав пасажирів і персонал. Люди розповіли, що інцидент стався під час реєстрації на рейс Харків - Анталія. Відео конфлікту очевидці опублікували в соцмережах, а пізніше в ГУ Нацполіціі Харківської області розповіли подробиці.

Виявилося, що в поліцію звернувся 24-річний працівник аеропорту. За його словами, він здійснював посадку пасажирів на літак. У якийсь момент до виходу на посадку підійшов агресивний чоловік. Працівник зробив йому зауваження, але той у відповідь його послав і вдарив в підборіддя, що видно на кадрах.

За даними правоохоронців, ініціатором конфлікту став  51-річний чоловік. Його не пустили на рейс. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в Харкові жінка вдарила свою маленьку дитину та почала трусити малюка просто посеред вулиці. Інспектори приїхали у Київський район прямо додому до 31-річної матері півторарічного малюка. За словами жінки, вона била дитину у виховних цілях. На горе-матір склали протоколи.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові провізори без рецепта продавали жителям наркотики. Силовики прийшли в ці заклади та вилучили медичних препаратів приблизно на 2 мільйони гривень. Відзначається, що в березні 2021 року правоохоронці отримали інформацію про власника і провізорів аптечних закладів Харкова, які продають комбіновані та наркотичні лікарські засоби без рецепта.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/

Активист

9 липня 2021, 11:50

И это Чувырло хотело полететь в Анталию. Оно бы конечно долетело туда но там Оно бы попало в руки полиции аэропорта да еще без маски. Отвели бы его в подвал аэропорта Стамбула к задержанным азиатам и игиловцам в битком набитой камере на ледяном полу помогли протрезветь сыны всевидящего. А подругу его к азиаткам и с камбоджийками в соседний подвал. И тем и другим одно ведро с водой для туалета а другое для утоления жажды с парой одноразовых стаканов на толпу. Потом депортация и штраф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися