У Харкові людей евакуювали з лікарні в центрі міста (ФОТО)

У центрі Харкова евакуювали пацієнтів і медперсонал лікарні

Харківським правоохоронцям повідомили, що в міській клінічній лікарні №30 на вулиці Гуданова знаходиться бомба. Про це повідомив головний лікар лікарні Сергій Самусенко, передає "Суспільне".

Відзначається, що повідомлення прийшло електронною поштою близько 9:30. Головлікар розповів, що близько сотні людей (пацієнтів і медпрацівників) вивели на вулицю. Зараз на місці працюють правоохоронці з собаками.

Нагадаємо, в Харкові адміністрація ТРЦ "Нікольський" не пустила вибухотехніків і поліцейських для перевірки будівлі на наявність вибухівки. Відзначається, що повідомлення про мінування правоохоронці отримали 26 травня о 11:00.

На місце події приїхали слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки, співробітники екстрених служб. Професіонали оглянули і перевірили вулицю, проте всередину їх ніхто не пустив. Покупців не евакуйовували. При цьому 24 травня в ТРЦ виникла пожежа.

За даними рятувальників, горіло будівельне сміття на третьому надземному рівні зовні будівлі. Площа пожежі склала близько 4 кв. м. Через сильне задимлення близько 200 відвідувачів самі покинули будівлю. О 22:37 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:42 повністю ліквідувати. Зараз рятувальники встановлюють причину займання.

До цього ще 22 травня з ТРЦ "Нікольський" евакуювали відвідувачів. І це при тому, що будівлю відкрили тільки 21 травня. Людям навіть перервали сеанс в кіно. Спочатку в соцмережах розповіли про пожежу на даху, однак таку інформацію спростували поліцейські.

За даними правоохоронців, їм повідомили про мінування будівлі. Через це силовикам довелося оглянути 1500 квадратних метрів ТРЦ. Вибухівки ніякої не було.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися