Під Харковом коротке замикання знищило будинок: Дитину доставили до лікарні

Сім'ю передали медикам швидкої допомоги

У Мерефі 5 червня горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. У пресслужбі ДСНС Харківської області відзначили, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 7 ранку.

Відзначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах та веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів.

У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина. Їх з опіками передали медикам. Пожежу локалізували о 07:25, а остаточно ліквідували о 9:11. За попередніми даними, загоряння спричинило коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, в Харкові одинадцятикласник записав в TikTok відео, в якому заявив, що в одній зі шкіл Харкова відбудеться розстріл школярів, як в Казані. Співробітники СБУ оперативно знайшли хлопця.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області жителі ряду сіл на кілька днів залишаться без газу. Відзначається, що комунальники проводитимуть аварійно-ремонтні роботи на газопроводі високого тиску.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися