Харківські підлітки залізли на купол ТРЦ «Нікольський» (ВІДЕО)

У Харкові за підлітками полювала поліція і охоронці

У Харкові підлітки залізли на купол ТРЦ "Нікольський". Відповідне відео публікують в місцевих соцмережах з 7 червня.

На відео три підлітки забралися на купол або дах ТРЦ і знімають гарні краєвиди. Через якийсь час хлопці починають тікати і висловлюватися нецензурно, оскільки на них нібито полює поліція й охоронці. Однак правоохоронцям не вдалося зловити підлітків.

Хлопець на телефон зняв своїх друзів. За зовнішнім виглядом їм 13-16 років. Вони втекли по пожежній драбині. Один із хлопців сказав: "Я зламав на*** ноги". Швидше за все, вони просто швидко бігли. У правоохоронних органах заявили, що пізніше опублікують подробиці нічного руферства.

Нагадаємо, у Харкові взимку знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвинова. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли вкотре він із нею не зв'язався. Востаннє смартфон показував його місцеперебування поблизу церкви біля Інституту низьких температур.

Його знайомі розповіли, що підлітку подобалося лазити по закинутих об'єктах. Також відомо, що 2 лютого Антон показував своєму другу в месенджерах фото, на яких він був у якихось підвалах або "катакомбах". Можливо, знімки були зроблені в колекторах Саржиного яру.

Раніше "Коментарі" розповідали, що у колишньої голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної народилася перша дитина. Хлопчик побачив світ 5 червня, що особливо мило, оскільки його матір народилася 6 числа. Малюк важить 3,5 кілограма при зрості у 55 см.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися