У Світличної народився син: як вона приховувала вагітність (ФОТО)

У Юлії Світличної народився первісток

У колишньої очільниці Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної народився її перша дитина. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці в Facebook і опублікувала фотографію з малюком.

Хлопчик побачив світ 5 червня, що особливо мило, оскільки його матір народилася 6 числа. Малюк важить 3,5 кг при зрості у 55 см.

"Свій день народження зустрічаю з маленьким дивом. Ласкаво просимо у цей цікавий світ, моє величезне щастя!", - написала Юлія.

w7xKo_hOzQyFdLXbbkRW_0zHJ.jpg

Тепер особливо цікаво переглядати останні фотографії Юлії Світличної, де вона або вибирає ракурси, щоб не показати животик, або прикриває його чимось, як на фотографії нижче, яку вона опублікувала 20 травня з варениками.

CRyxx0FKBIaNvz-fKBdT0uKQG.jpg

Або ж можна згадати відеозвернення Світличної, де вона 27 березня привітала людей з Днем театру. Зверніть увагу, як тактовно вона сховала малюка за сидінням. При цьому навіть коли камера змінює ракурс і знімає її збоку (вкінці відео) Юлію показують трохи подалі.

ДОВІДКА. Юлія Світлична народилася 6 червня 1984 року в Харкові. Вона була головою Харківської обласної державної адміністрації з 2016 по 2019 рік. Зараз же Юлія працює народним депутатом України по 179 округу.

Раніше "Коментарі" розповідали, що по одному випускнику з Харківської гімназії №46 імені М.В. Ломоносова та Харківського наукового ліцею-інтернату "Обдарованість" написали зовнішнє незалежне оцінювання з хімії на 200 балів. За всі завдання на іспиті можна було набрати 74 бали. Щоб подолати пороговий бал, потрібно було отримати 14 балів. На жаль, 10,8% не впоралися з таким завданням.




Ольга

7 червня 2021, 22:17

Офігєла від бекграунду до новини про Світличну. Написаний за принципом "На вгороді бузина, а в Києві дядько"!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися