У Харкові невідомі підкинули гранату на двірники авто

Лобове скло автомобіля облили червоною фарбою

Вчора, 3 березня, близько 16:30 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на двірниках Subaru на вулиці Гвардійців Широнінців знаходиться граната. За адресою виїхала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Харківській області.

Правоохоронці встановили, що на двірники підкинули гранату РГД-5. Її знешкодили на місці. Слідчі зареєстрували інформацію в Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділення поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Всі обставини встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що вчора, 3 лютого, в Харкові на Роганській сталася дорожньо-транспортна пригода. Повідомлення про подію надійшло рятувальникам о 12:01. ДТП за участю Daewoo Lanos і Opel Vectra сталася біля будинку №130а. Зіткнення було такої сили, що Daewoo перекинувся на дах. Постраждалих довелося вирізати з машини.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися