У Харкові пожежа знищила квартиру: Решітки на вікнах не дали чоловікові вибратися (ФОТО)

Харків'янин не міг вибратися з квартири у вогні через решітки на вікнах

Харківські рятувальники 9 червня близько 23:00 отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була в тому, що на вікнах у нього стоять решітки, тому вибратися у нього не виходило.

На щастя, рятувальники змогли витягти чоловіка та передати медикам швидкої допомоги. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося евакуювати 15 осіб, щоб вони не отримали отруєння. Вже о 23:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 23:51 повністю ліквідувати. Ніхто з жителів не постраждав.

На місці події працювало 2 оперативних відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах, які використовували одну автодрабину. Зараз рятувальники встановлюють причину займання.

Нагадаємо, в Мерефі 5 червня горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. Відзначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах та веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів. У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина. Їх з опіками передали медикам. За попередніми даними, загоряння спричинило коротке замикання електромережі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що на вулиці Гольдберговській, 11 пізно увечері 8 червня сталася бійка між компанією молоді, неподалік від одного з тютюнових кіосків. Двоє спочатку ображали один одного, а після цього зав'язалася бійка. Один з учасників конфлікту дістав з кишені гранату РГД-5 і жбурнув її в сторону компанії. Гучний вибух почув весь район, очевидці отримали осколкові поранення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися