У Харкові замінували синагогу

Поліція шукає вибухівку

Сьогодні, 4 березня, близько 8 ранку харківські поліцейські отримали повідомлення про замінування синагоги, яка розташована по вулиці Пушкінській. Невідомий надіслав повідомлення про закладену вибухівку електронною поштою.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічного управління. Вони оточили синагогу та прилеглу територію і евакуювали людей, які там перебували.

На даний час проводиться огляд приміщень і прилеглої території.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в школьном туалете Харкова заклали вибухівку. Правоохоронці обстежили місце події і встановили, що виявлений предмет представляє собою непрацюючий мобільний телефон, з примотаним до нього муляжем тротиловою шашки і проводами. Ніяких вибухових речовин він не містив і небезпеки для оточуючих він не уявляв.

Також, місяць тому, в Харкові шукали вибухівку в житлових будинках, лікарнях, на вокзалах: перевірили майже 100 об'єктів. Всього поліцейські оглянули 96 об'єктів і евакуювали 466 осіб. В ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися