У харківському автобусі можна оплатити проїзд банківської картою

Шість автобусів 115-го маршруту оснастили терміналами для оплати проїзду банківськими картками

Із 3 березня в деяких маршрутках №115 (курсують від станції метро "Проспект Гагаріна" до аеропорту "Харків") можна розрахуватися за проїзд банківською картою.

Про це "KHRKIV Today" розповів директор автотранспортного підприємства "Авто-ОВІ" Валерій Дробушко, передають "Коментарі. Харків".

"Поставили сьогодні, хочемо подивитися, що з цього вийде. Ми поставили шість терміналів, зараз подивимося, який буде результат, я ще не розумію сам — або позитивний, або негативний", — пояснив автоперевізник.

Дробушко уточнив: шість терміналів для оплати проїзду в шести маршрутках №115 (станція метро "Проспект Гагаріна" — Аеропорт "Харків"), компанія встановила за свій рахунок.

"Виділили не багато, але справа в тому, що за обслуговування будемо віддавати 5%. Мені загорілося — я поставив", — розповів директор фірми "Авто-ОВІ".

Автоперевізник додав, що термінали для оплати проїзду банківської картою поки тестують. "Ми думаємо, що краще, де ми знайдемо себе. Ми ж в Європу йдемо, мені просто цікаво", — уточнив Дробушко.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові наркоман прийшов у дитсадок – до приїзду поліції його стримувала завідуюча.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися