У Харкові хлопець побив дівчину на очах у її однолітків: Змусили вибачатися на колінах (ВІДЕО)

Харків'яни не заступилися за дівчину, яку били прямо у них на очах

У Харкові в районі Нові дома неадекватний хлопець на ім'я Олександр побив дівчину просто на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Відповідне відео користувачі опублікували в соцмережах.

На кадрах видно, що за побиттям люди просто стежать, і ніхто навіть не намагається заступитися за дівчинку. Але потім неадеквата все-таки зловили, поставили на коліна і змусили вибачитися. За словами місцевих жителів, це вже не перший випадок, і хлопець систематично б'є різних дівчат.

Нагадаємо, в Панютинському психоневрологічному інтернаті до людей ставляться, як до тварин і не надають нормальних умови для проживання. Відзначається, що під час перевірки інспектори побачили 20 жителів інтернату, які перебували у дворі, огородженому гратами і закритим на замок. Одні люди лежали на лавках, а деяким не вистачало місця, і вони просто гуляли по двору. Більш того ходити в туалет їм доводилося в відро на очах у всіх.




Активист

12 червня 2021, 14:39

Сломать ему позвоночник и пусть оставшуюся жизнь проведет на каталке возле дороги. А девочки подростут выйдут замуж родят детей и эти дети будут этому пареньку проезжая на своей машине монетки бросать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися