Поліцейські знайшли хлопця, який бив дівчат: батько хоче помиритися (ВІДЕО)

За словами слідчого, хлопець щиро розкаюється у тому, що зробив

У Харкові поліцейські знайшли 16-річного хлопця Олександра, який побив 14-річну дівчину. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці відвезли хлопця разом із батьком до відділу поліції 12 червня. Там підліток на камеру вибачився перед постраждалою дівчиною, її батьками та всіма українцями.

Він заявив, що нібито жалкує про те, що трапилося. Батько хулігана сказав, що хоче помиритися з батьками побитої дівчини.

Відомості про кримінальний проступок внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень), а 12 червня справу перекваліфікували у кримінальний злочин за ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство). Максимальне покарання передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець, на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх. Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразь" тепер судитимуть.

Найбільше людей вразило те, що за дівчину ніхто не заступився: "З нападником усе зрозуміло, але байдужі, мовчазні, покірні свідки - це ще гірше", "Це, безумовно, мразота! Але я не можу зрозуміти бездіяльності тих осіб, які сидять поруч", "Він то, безумовно, мерзотник. А хто ті, що сидять і не ворушаться, спокійно спостерігають нога за ногу? Ось вони реально монстри. Байдужість страшніша за агресію".




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися