У Харкові планується серйозна стрілянина

Масовий "розстріл" мішеней будуть проводити жінки-поліцейські

У четвер, 5 березня, відбудуться змагання зі стрільби з вогнепальної зброї серед жінок-поліцейських.

Такі змагання серед прекрасної статі проводяться у Харкові кожен рік, напередодні Міжнародного жіночого дня. Жінки в харківській поліції – професіонали своєї справи, які на рівні з чоловіками несуть службу в різних підрозділах. Свою майстерність жінки доводять у змаганнях по стрільбі з бойової зброї.

Змагання пройдуть у тренінговому центрі Головного управління Національної поліції в Харківській області. Отже якщо в районі вулиці Сокольники, 23 в Харкові побачите багато поліцейських, то не лякайтеся – вони просто зібралися постріляти.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в лютому у Харкові пройшли всеукраїнські змагання "Колізей-2020". На 9-й Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат з'їхалися юні борці із 11 регіонів країни, а також Білорусі та Молдови.

У змаганнях взяли участь 400 спортсменів від 8 до 17 років. Кращих визначали у 18 вагових категоріях (15 – для хлопчиків, 3 – для дівчат). На змаганнях також окремо відзначили спортсменів "За кращу техніку" і "Волю до перемоги".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися