На Харківщині прикордонники затримали нелегала без документів

Долю порушників кордону вирішить суд

У вівторок, 3 березня, на кордоні України в РФ сталося два випадки незаконного перетину кордону. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Зранку  прикордонники Харківського загону затримали двох громадян України. Чоловік та жінка хотіли незаконно перетнути кордон в районі населеного пункту Сотницький Козачок.

Ввечері, на ділянці відділення "Тимофіївка", прикордонники затримали чоловіка, який теж намагався незаконно перейти кордон. Як з’ясувалося, він був ще й без документів. Прикордонникам представився громадянином Росії. Чоловіка затримали та встановлюють його особу.

Всім порушникам загрожує адміністративна відповідальність.  Покарання визначить суд.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині прикордонники затримали росіянина, який нелегально перетнув кордон з Україною. Прикордонники склали відповідні адміністративні матеріали. Нелегала примусово повернуть на батьківщину і заборонять в'їзд в Україну на п'ять років.

Також "Коментарі. Харків" писали, що на кордоні з Польщею затримали харків'янина, який разом з неповнолітньою коханою намагався потрапити в Україну в обхід пункту пропуску.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися