Націоналісти із «Фрайкора» зіпсували локації «ДОБКІН ХАБа»: Добкін каже, що при потуранні поліції

Добкін передав привіт байдужим харківським поліцейським

У Харкові націоналісти із "Фрайкора" розмалювали фарбою двері і вікна центру "ДОБКІН ХАБ".    Про це повідомили вони самі в офіційному телеграм-каналі організації "Фрайкор".

"Мамкіни націоналісти на замовлення тимчасового керівника Харкова у світле свято Святої Трійці теж прийшли в "ХАБ" записатися у волонтери. Але зробили це, як завжди, по-дебільному. Поліції, яка стояла у 15 метрах від того, що відбувається, і байдуже спостерігала за всім, - полум'яний привіт", - відреагував на інцидент Михайло Добкін.

DpdepWmJEl3Rkr9Bt3AOWHWUi.jpg

Нагадаємо, у Харкові 19 червня ексголова Харкова Михайло Добкін і його команда відкрили три перших місця комунікації з жителями - "ДОБКІН ХАБи", які будуть працювати щоденно з 09:00 до 18:00. Політик особисто був присутнім на відкритті. Там він поспілкувався з членами команди "Наш Дім - Харків" і першими відвідувачами хабів, а також відповів на питання, які цікавлять місцевих жителів.

Крім того, на відкритті локацій Михайло Добкін звернувся до в.о. мера Харкова Ігоря Терехова з пропозицією провести публічні дебати. При цьому політик зазначив, що в.о. мера Харкова повинен звітувати перед харків'янами. Крім того, Добкін систематично заявляє, що за Терехова у Харкові рішення нібито приймає Павло Фукс.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в ніч на 20 квітня у Харкові підпалили два автомобілі співробітників редакції газети "Час Добкіна", а до під'їзду будинку, де проживають співробітники видання, принесли похоронні вінки, стіну - знівечили написом із погрозами.

У "Часі Добкіна" впевнені, що підпали машин пов'язані з систематичними провокаціями на адресу видання з боку політичних опонентів. Підпали автомобілів працівники редакції розцінюють як загрозу, залякування і перешкоджання виконанню своїх професійних обов'язків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися