Під Харковом чоловік вирішив поплавати: не вистачило сил і потонув (ФОТО)

Рятувальники дістали з річки Мжа тіло чоловіка

З річки Мжа (Харківський район) 19 червня рятувальники дістали тіло потонулого чоловіка 1983 року народження. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, з річки вони дістали тіло жителя Мерефи. Зазначається, що чоловік відпочивав із друзями й вирішив поплавати. На жаль, він не розрахував своїх сил і потонув.

Водолази знайшли тіло на глибині 4 метрів. Воно знаходилося у 40 метрах від берега.

У пресслужбі зазначили, що найчастіше люди самі винні в таких пригодах. Рятувальники закликали жителів Харківської області бути вкрай обачними і відповідальними на водоймах.

Нагадаємо, в селі Колонтаєв 17 червня біля шлюз-регулятора на річці Мерла рятувальники разом із поліцейськими дістали тіла двох хлопчиків 2005 і 2007 років народження. Зазначається, що на місці працювали рятувальники 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На човні вони підпливли до місця трагедії і за допомогою рятувальної мотузки дістали тіла дітей.

Також у пресслужбі ДСНС розповіли, що 17 червня, крім зазначених вище дітей, потонув 62-річний чоловік у Печенізькому водосховищі. Його тіло вже дістали. Цей нещасний випадок стався поблизу села Мартове Чугуївського району біля греблі.

За даними рятувальників Харківської області, з початку 2021 року потонуло 17 осіб, 4 з яких - діти. Ще одна людина вважається зниклою без вісті. У ДСНС також додали, що найчастіше люди тонуть зі своєї вини й через неакуратність.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Красноградському районі у селищі Слобожанське під час дитячих розваг сталася трагедія - маленький хлопчик впав у ставок і втопився. Його тіло підняли з дна через кілька годин. Свідки викликали поліцію, і на місце прибули водолази. Під час операції вони виявили тіло хлопчика на дні водойми.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися