На Журавлівці потонула дівчина-підліток (ФОТО)

У Харківській області продовжують тонути люди

У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Про це розповіли очевидці в соцмережах, а після підтвердив директор Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

XeyUnK4YcpqIsIzdelXVCTLlR.jpg

Відомо, що дівчинка відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її у воді, але каламутне дно ускладнило процес. Коли дівчину дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно.

Нагадаємо, в селі Колонтаєв 17 червня біля шлюз-регулятора на річці Мерла рятувальники разом із поліцейськими дістали тіла двох хлопчиків 2005 і 2007 років народження.

Зазначається, що на місці працювали рятувальники 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На човні вони підпливли до місця трагедії та за допомогою рятувальної мотузки дістали тіла дітей.

Також у пресслужбі ДСНС розповіли, що 17 червня, крім зазначених вище дітей, потонув 62-річний чоловік у Печенізькому водосховищі. Цей нещасний випадок стався поблизу села Мартове Чугуївського району біля греблі.

19 червня із річки Мжа рятувальники дістали тіло потонулого чоловіка 1983 року народження. За даними рятувальників, з річки вони дістали жителя Мерефи. Зазначається, що чоловік відпочивав з друзями і вирішив поплавати. На жаль, він не розрахував своїх сил і потонув.

За даними рятувальників Харківської області, з початку 2021 року потонуло 19 осіб, 5 з яких - діти. Ще одна людина вважається зниклою безвісти. У ДСНС також додали, що найчастіше люди тонуть зі своєї вини й через неакуратність.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися