У Харківській області однорічний малюк випив відбілюючий засіб

Однорічну дитину госпіталізували в лікарню

У Чугуєві 23 червня хлопчик, якому рік та сім місяців, випив розведений у воді розчин "Білизни". Про це повідомили в Харківському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Рятувальникам надійшов виклик, та вони оперативно прибули до малюка, і забрали з собою. Його госпіталізували в лікарню з діагнозом "хімічний опік слизової оболонки рота і стравоходу".

Медики нагадали жителям, що від дітей потрібно ховати все хімічні речовини в недоступних для них місцях. Також рекомендується не зберігати хімікати в місткостях з-під їстівних продуктів і не залишати маленьких дітей без нагляду.

Нагадаємо, в Харкові люди отруїлися сушами з "Якіторії" і "Мафії". Дана подія стало гіршим за останні 10 років в плані харчових отруєнь. Спочатку 17 червня в лікарні доставили 19 дорослих і 5 дітей з харчовим отруєнням. Потім вранці 18 червня госпіталізували вже 45 осіб. Ще 17 червня фахівці сказали, що кількість отруєнь буде тільки збільшуватися. Вже 18 червня за офіційними даними в лікарнях з отруєнням знаходилося 57 осіб. Після цього кількість госпіталізованих зросла до 85 осіб.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в селищі Слобожанський Красноградського району чотирьох дітей госпіталізували в лікарню з отруєнням. Повідомлення про це поліцейські отримали 12 червня близько 2:00. За даними правоохоронців, дві дівчинки 11 і 13 років разом з 8-річним братом і 14-річною дівчинкою-сусідкою разом зібрали гриби, а потім віддали їх бабусі. Жінка приготувала гриби та нагодувала ними дітей. Через якийсь час їм стало погано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися