В Харкові затримали молодика, який знаходячись під домашнім арештом, скоїв розбій

За відібраний мобільний телефон зловмисник може провести до 7 років за гратами

Днями в Харкові затримали молодого чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі на іноземця. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Все сталося вночі 3 березня. Близько першої години ночі до  Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з супермаркетів на вулиці Ахсарова до 25-річного іноземного студента підійшов молодик та погрожував йому предметом, схожим на пістолет. В підсумку заволодів його мобільним телефоном.

Розбійника знайшли неподалік місця злочину. Ним виявився 22-річний харків’янин. Як з’ясувалося, молодик перебуває під домашнім арештом за скоєння майнового злочину.

picture

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за фактом вчинення розбою (ч.1 ст.187 КК України). Найближчі 7 років молодик може провести в тюрмі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові поліція розшукує свідків жахливого злочину. Правоохоронці намагаються встановити вбивцю жінки, понівечене тіло якої днями знайшли у колекторі в Новобаварському районі міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися