Під Харковом закидали сміттям автомобіль мера: За що (ВІДЕО)

Мер Південного заробляє більше ніж прем'єр-міністр

У місті Южному місцеві жителі закидали сміттям автомобіль свого мера Олександра Брюханова. Відповідне відео опублікували в соцмережах і додали, що самого чиновника теж багато хто хоче кинути в сміттєвий бак.

Варто зазначити, що таким чином люди висловили протест. Річ у тому, що влада не розв'язує питання з вивезенням відходів. Крім цього у Брюханова зарплата вище, ніж у прем'єр-міністра України.

Згідно з декларацією, у 2020 році мер Южного заробив 810 тисяч гривень і отримав ще 100 тисяч гривень пенсії. При цьому прем'єр-міністр Денис Шмигаль в цьому ж році отримав близько 700 тисяч гривень зарплати.

У виданні Newsroom розповіли, що одна зі співробітниць мерії звернулася в правоохоронні органи. Інформацію про подію внесли в Журнал єдиного обліку правопорушень.

Інші новини:

Харківська область у міру забруднення знаходиться на першому місці серед областей всієї України. За 2020 рік екоінспекція знайшла в країні 2144 стихійні звалища. З цієї кількості прибрали тільки 60%. Порушники вимог природоохоронного законодавства виписали штрафи в розмірі 100 млн грн. У Харківській області знайшли 451 смітник.

У Харківській області люди на Удах збираються з 15 травня і прибирають цілі острівки зі сміття площею від 30 до 50 метрів. За словами активістів, під час першого етапу збирання, який відбувся 15 травня, з річки було вилучено величезна купа пластику вагою 312 кг. Крім пластикових пляшок, зі сміттєвого острівця витягли 1449 кг битих скляних пляшок, 2 тонни дрібного пластика і 4-5 тонн повалених дерев, з-за яких пляшки затримувалися на місці та утворювали острова.




Житель Южного

11 липня 2021, 21:51

Активист, Зачем по мусоркам то? Дома хватает. Баков нет, мусоровоза нет(((.

Житель Южного

11 липня 2021, 21:48

Спасибо ребятам за этот ход! Брюханов ещё дома мусор будет выгребать. Всё ещё впереди! Люди столько терпеть не станут.

Анна

10 липня 2021, 23:15

На Удах ничего не сделали, веток только больше стало!

Александр

10 липня 2021, 19:16

Чернуха, а не труха

Активист

10 липня 2021, 16:51

Это же надо было шоркаться по мусоркам собирать мусор в кульки чтобы потом забросать машину. Но если такие смелые то поедьте в Киев на Банковую поймайте Шмугаля с армяшкой и остальным недоразвитым и жадным сбродом и оденьте им на голову а потом в мусорный бак и крышку прихлопните.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися