У Харкові підліток заплив на середину озера і потонув на очах у матері (ФОТО)

У Харківській області продовжують тонути діти

У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Подробиці розповіли в ГУ ДСНС у Харківській області.

Хлопець приїхав на озеро з матір'ю і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, юнак почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

Співробітники ДСНС закликають жителів плавати тільки в спеціально відведених для цього місцях, не стрибати у воду, якщо не відома глибина і стан дна, не запливати на далекі відстані.

Інші потопельники Харківської області:

У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її у воді, але каламутне дно ускладнило процес.

Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно. Про це розповіли очевидці в соцмережах, а після підтвердив директор Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

У селі Колонтаєв 17 червня біля шлюз-регулятора на річці Мерла рятувальники разом із поліцейськими дістали тіла двох хлопчиків 2005 і 2007 років народження. Зазначається, що на місці працювали рятувальники 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На човні вони підпливли до місця трагедії і за допомогою рятувальної мотузки дістали тіла дітей.

З річки Мжа рятувальники дістали тіло потонулого чоловіка 1983 року народження. Відомо, що з річки вони дістали жителя Мерефи. Зазначається, що чоловік відпочивав з друзями і вирішив поплавати. На жаль, він не розрахував своїх сил і потонув.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися