У Харкові за день мами загубили двох маленьких синів - що трапилося

Обидва хлопчики просто зникли під час прогулянки

У Харкові за один день трапилися одразу дві нервові історії, проте - обидві зі щасливим фіналом. Про те як мами губили своїх дітей розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

Спочатку на вулиці Світлій об'явився 8-річний хлопчик, який розповів перехожим, що він іде до мами з татом, але не знає дороги. Небайдужі харків'яни викликали патрульну поліцію, яка одразу ж приїхала за хлопцем. Через деякий час на гарячу лінію 102 надійшов виклик та повідомлення про те, що жінка розшукує свого сина, який за описом повністю співпадав зі знайденою дитиною. За словами жінки, вони гуляли, вона на якусь мить відволіклася, аж раптом син просто зник. Спочатку мама сподівалася, що далеко він піти не міг, тому намагалася сама його знайти, а коли зрозуміла, що не впорається - зателефонувала в поліцію.


Трохи пізніше патрульні отримали ще один виклик. Там телефонувала перелякана жінка, яка під час прогулянки на Олександрівському проспекті загубила трирічного малюка. За її словами, вона також відволіклася лише на мить, і втратила сина з поля зору. Патрульні одразу ж виїхали на місце пригоди і почали оглядати усю прилеглу територію. Завдяки злагодженим діям та чіткому опису малюка швидко знайшли та повернули мамі. За цей час він встиг пройти кілька кварталів від місця, де вони гуляли.

З обома мамами поліцейські провели виховні бесіди, а у другому випадку до ситуації долучилися навіть представники ювенальної превенції. Батькам пояснили, що з дітьми необхідно проводити бесіди, аби вони знали, як слід діяти у випадку, якщо вони загубилися.

 Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Харківському районі у реанімації померла тримісячна дівчинка. Її мама не повідомляла лікарям про вагітність та навіть не зареєструвала народження дитини. Ймовірною причиною смерті немовляти є отруєння дитячою сумішшю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися