У Харкові на Нових Будинках чергове нападіння тварин - чому собаки покусали людей (відео)

У господарів живе двоє псів, їх не виховують та не вигулюють

У Харкові на Нових Будинках вже другий день поспіль тварини нападають на людей. Цього разу пригода трапилася на вулиці Героїв Сталінграда, 148В - там пес сильно покусав двох людей. На щастя, обидві жертви вижили. Про те, чому собака влаштував криваву бійню, розповіли харківські канали Telegram.

Власником двох стаффордширських тер'єрів є господарі, які часто пиячать. Сусіди жаліються, що собак власники не виховують, через що їхня поведінка часто буває агресивною, вони кидаються на людей, діти бояться виходити у під'їзд без батьків.

У середу господарі запросили до себе в гості "на пиво" двох товаришів - чоловіка та жінку. Щойно гість показався у дверях, як один з собак накинувся на нього, та порвав зубами обличчя, руку та ногу. Чоловік впав на сходи. Жінка, яка намагалася відтягти собаку також отримала поранення. Увесь сходинковий проліт виявився залитим кров'ю.

За словами сусідів, це вже не перший випадок нападу стаффорда на людей. Його вже кілька разів бачили із розлюченими червоними очима, одного разу він напав на чоловіка на вулиці, який з переляку виліз на навіс під'їзду по водостічній трубі, аби врятуватися від зубів.

Окрім цього, собак періодично випускають бігати просто по під'їзду, замість прогулянки, тому вони вимушені справляти потребу прямо в приміщенні.

Місцеві мешканці розповідають, що вже неодноразово зверталися в поліцію по допомогу, втім там лише розводять руками - можуть лише виписати штраф власникам у розмірі 340 гривень. У поліції не займаються відловом невихованих тварин, єдина ситуація, у якій вони можуть діяти - це використати табельну зброю для самозахисту від нападу собаки.

У коментарях харків'яни засуджують власників тварин, і кажуть, що єдиний вихід - викликати службу із захисту тварин, аби вони забрали собак від безпорадних хазяїв. Собаководи також розповідають, що собаки цієї породи спеціально виведені як пастухи, няньки та компаньйони й мають дуже спокійний грайливий характер і ніколи не нападатимуть на людину, окрім тих випадків, коли їх агресивно виховували та били.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що напередодні цієї події у тому ж районі "Нові будинки" було виявлено випадок сказу у тварини. Домашній тхір почав хворіти, а коли господарі спробували надати йому медичну допомогу, накинувся на них, покусав та поранив, і того ж дня помер. Лабораторно було підтверджено, що тварина померла через сказ.



Джерело: Telegram

Активист

22 липня 2021, 12:13

Напишите точный адрес. Тут и думать нечего. Однозначно отравить срочно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися