У Балаклії винесли вирок педофілу

Чоловік відпустив малолітню жертву тільки, коли почув, що шукає дівчинку бабуся

Балаклійський районний суд визнав винним безробітного інваліда другої групи, який у серпні 2017 р. вчинив розпусні дії відносно учениці третього класу в селі Яковенково. Про це йдеться у вироку Балаклійського районного суду.

Згідно з документом, чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення малолітніх).

Встановлено, що близько 16:00 23 серпня 2017 р. зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, запропонував дитині зайти в його будинок під приводом пригостити фруктами. Там він завів з дівчинкою розмову на сексуальну тему, після чого розділ, що торкався сідниць дівчинки руками і статевим органом.

На суді мати дівчинки заявила, що в той день її дочка була в гостях у бабусі з дідусем. Останні і повідомили, що сусід поглумився над дитиною. Обвинувачений випустив дівчинку з будинку тільки тоді, коли почув голос її бабусі, яка кликала онуку. Після скоєного чоловік переховувався на горищі будинку, де його і знайшли правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що патрульного, який під Харковом поранив пасажира Subaru, випустять із СІЗО.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися