У Харкові помер відомий вчений

Професора не стало на 82-му році життя

Стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер вчора, 26 липня, на 82-му році життя. Про це пише видання Status Quo з посиланням на прес-службу НТК.

"Вчений з великої літери, який володів унікальним мисленням, був видатним фахівцем, цілеспрямованим керівником і взірцем самовідданого служіння науці, він вніс величезний внесок у становлення НТК" Інститут монокристалів "НАН України та його структур. Він завжди міг вирішити будь-яке завдання, яким складним воно б не було. Для багатьох він став наставником і вчителем, прикладом справжнього вченого ", - сказано в повідомленні.

picture

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про смерть екс-глави Харківської облради і почесного громадянина Харківської області Володимира Тягло.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що в травні померла відома журналістка Маруся Васильєва. У виданні "Домашний очаг", де Маруся працювала випусковим редактором, повідомили, що у жінки був цукровий діабет. Швидка забрала її з апендицитом в лікарню, де їй провели операцію, після якої почалася пневмонія.

Ще 30 квітня в Харкові помер професор кафедри стоматології дитячого віку, ортодонтії та імплантології Харківської медичної академії післядипломної освіти, доктор медичних наук, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії наук Валерій Куцевляк.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися