На Харківщині затримали "злодія в законі" зі списку санкцій РНБО

Він намагався незаконно перетнути український кордон

У Харківській області затримали "злодія в законі" Лівана Гальського і ще одного кримінального авторитета під час спроби незаконно перетнути український кордон. Пише видання "Новий час".

За даними правоохоронних органів, чоловіки намагалися потрапити на територію України з РФ поза пунктом пропуску. Вони були затримані, при собі у чоловіків не було документів.

Повідомляється, що затриманий Ліван Гальський є громадянином Росії. У травні 2021 року рішенням Ради національної безпеки і оборони його внесли до списку санкцій. Його спільником виявився 31-річний "кримінальний авторитет" із Грузії. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що 14 травня в країні були введені обмеження щодо 557 злодіїв в законі і 111 іноземців, які є кримінальними авторитетами. Активи потрапили в "чорний список" РНБО повинні бути заблоковані, їм не вдасться оформити громадянство і вид на проживання, в'їзд на територію нашої держави таким особам також заборонено.

Раніше портал "Коментарі" писав, що група захоплення ГУНП Харківської області на вулиці Сумській затримала лідера руху "Патріоти - за життя" Олега Ширяєва. Його доставили в слідчий ізолятор для очікування судового засідання про обрання запобіжного заходу. Поліція інкримінує затриманому старі справи 2015 і 2018 року, але Нацкорпус звинувачує його в замаху на вбивство свого представника. Близько 20:00 на перехресті вулиць Сумської та Свободи озброєні поліцейські зупинили чорний автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, і затримали 34-річного Олега Ширяєва, який знаходився в ньому.







Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися