У Харкові під час руху загорівся автомобіль (ВІДЕО)

Займання сталося в моторному відсіку під час руху авто

Сьогодні, 28 липня, в Харкові на ходу загорівся мікроавтобус Volkswagen Transporter. Надзвичайна подія сталася в районі "Французького бульвару" на вулиці Академіка Павлова, 44. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Харківській області, пише видання Kharkiv Today.

Рятувальники отримали повідомлення про подію о 14:52. Відомо, що загоряння сталося в моторному відсіку під час руху машини.

"На момент прибуття рятувальників вогонь охопив площу близько 6 кв.м. о 15:02 пожежа була локалізована, а о 15:25 повністю ліквідована. Причина виникнення загоряння з'ясовується. Постраждалих немає", - розповіли рятувальники.

Відео того, що сталося, оприлюднили в соцмережах і Телеграм-каналах. На ньому можна спостерігати, що водієві вдалося зупинити транспортний засіб, залишити авто і почати вивантажувати з нього коробки.

Також очевидці повідомляють, що, за словами водія, він "переключився на бензин, почув хлопок і вогонь...".

Нагадаємо, що водій харківського трамвая, який курсував 8 маршрутом, зупинив громадський транспорт, щоб вийти покурити. Очевидці інциденту повідомили, що водій, залишивши "робоче" місце, вів бесіду з товаришем, поки пасажири покірно чекали продовження руху маршрутом.

На відео можна розгледіти, як двоє чоловіків (один з них - водій) стоять під автобусною зупинкою, курять сигарети і щось обговорюють. Автор ролика зітхає "він ще за це гроші отримує". Скільки часу тривала "вимушена зупинка", не повідомляється.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Харкові на пішохідних переходах почали масово встановлювати фігурки, що зображують школярів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися