Підліток убив шестирічну дівчинку: разом з матір'ю бив сестру

Що відомо про хлопчика, який убив шестирічну дівчинку

У Харкові 13-річного хлопця Богдана підозрюють у вбивстві шестирічної дівчинки. Місцеві жителі розповіли більше про підлітка, передає NewsRoom.

За словами однієї з сусідок хлопця Людмили Сидельникова, хлопчик завжди агресивно спілкувався з іншими дітьми: бився, бив цеглою або палицями.

Жінка зазначила, що Богдан бив палицею її онука: "Внук з вулиці прийшов, ліг і лежить. Я питаю: "Що трапилося?" Він відповідає: "Та з тим дурником краще не гратися". Розповів, що той підбіг ззаду і вдарив палицею - по спині і по голові".

Також Людмила додала, що підліток живе з 15-річною сестрою і матір'ю, яка часто випиває і б'є власну дочку. Побиттям дівчинки займається і хлопчик. Жінка розповіла, що 1,5 місяці тому після такого нападу дівчина отримала тріщину ключиці. При цьому Богдан у матері - улюбленець.

"Не знаю, глянеш на нього - нормальний. І допомагає, якщо щось попросиш, і все інше. Але іноді ніби як щось на нього находить", - говорить Людмила.

Однокласник Богдана розповів, що він практично не спілкувався з однолітками і дружив тільки з однією дівчинкою. Також він вбивав тварин: втопив цуценят, які прибилися до його дому.

Нагадаємо, в смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку.

За даними правоохоронців, вбивцею виявився 13-річний сусід маленької дівчинки. У спецприймальник хлопця через вік посадити поки неможливо, тому поліція чекає дозволу суду. Шукали дівчинку волонтери, кінологи, нацгвардійці, рятувальники і правоохоронці Чугуївського та сусідніх районів. Уже на місці працювали слідчі та медексперти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися