У Харківській області підірвали 12 снарядів та гранату

Піротехніки проводили розмінування боєприпасів у Богодухівському районі

На Харківщині розмінували 13 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, 4 березня піротехніки проводили розмінування боєприпасів часів Другої світової війни в с. Лесковка Богодухівського району та неподалік від смт Краснокутськ. Всього було розміновано 13 боєприпасів, з яких 12 артснарядів та одна граната Ф-1.

Співробітники ДСНС нагадали про необхідність дотримуватися правил безпеки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів: їх можна переміщати, місце необхідно захистити і викликати рятувальників.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що суд залишив під вартою харків'янина, який підірвав машину з таксистом в Харкові. У вівторок, 3 березня, у Жовтневому районному суді Харкова відбулося чергове засідання у справі про вибух гранати у машині таксі. Нагадаємо, чоловіка звинувачують у незаконному придбанні, зберіганні і носінні вибухового пристрою, замах на умисне вбивство способом, небезпечним для багатьох осіб і умисному знищенні чужого майна, вчинене шляхом вибуху (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 15 , п 5,7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 194 КК України). Йому загрожує довічне позбавлення волі.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися