У Харкові чоловік побив двох поліцейських металевою палицею

Харків'янин із психічним розладом побив поліцейських

У Харкові вчора, 31 липня, близько 15:15 поліцейських викликали на вулицю Ушакова. Люди розповіли, що на даху приватного будинку сидить чоловік і якось неадекватно поводиться. Подробиці розповіли вже у пресслужбі ГУ Нацполіціі Харківської області.

Патрульні приїхали на місце і спробували якось зблизитися з чоловіком. Однак останній взяв металеву палицю і почав кидатися на поліцейських. Правоохоронці отримали серйозні травми, їх госпіталізували.

Зловмисника вже затримали. Ним виявився 39-річний харків'янин із психічним розладом. Його теж госпіталізували до лікарні.

За насильство щодо правоохоронців фахівці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до п'яти років в'язниці.

Інші новини Харкова:

⬤ У Харкові 1 серпня відбудеться футбольний матч на стадіоні "Металіст" між командами ФК Металіст (Харків) - ФК Ужгород (Ужгород). Крім того, до 14:00 проходять змагання з тріатлону на дистанції "half-iron". Де перекриють дорогу у місті, читайте в нашому матеріалі.

⬤ Сьогодні, 1 серпня, утримається мінлива хмарність, істотних опадів не буде. Правда, місцями вдень може йти невеликий дощик і гроза. Температура повітря вночі складе 16-21 градус тепла, а вдень - +31...+36 градусів. Вітер протримається на швидкості у 5-10 м/с.

⬤ Найкраща тенісистка України харків'янка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді у Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіною. Поєдинок закінчився з рахунком на користь Еліни: 1:6, 7:6(5), 6:4. Варто зазначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися