У Харківській області мотоцикліст потрапив в ДТП і пережив клінічну смерть

П'яний мотоцикліст пережив клінічну смерть

У Лозівському районі Харківщини 31 липня 39-річний мотоцикліст отримав важкі травми у ДТП. До нього на допомогу приїхали медики швидкої допомоги. Подробиці розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Лікарі зазначають, що у чоловіка була клінічна смерть. На щастя, фахівці змогли допомогти йому і відновили роботу серця. У важкому стані мотоцикліста доставили до лікарні. Медики додали, що на момент ДТП чоловік був п'яним.

Інші новини:

У Харкові медики 30 липня отримали повідомлення, що у 33-річної жінки почалися пологи. Зазначається, що, коли медики потрапили до будинку жінки, пологи в неї вже почалися. Часу відвозити її до лікарні вже не було. Тому лікарі прийняли пологи прямо у ванній господині. Після цього породіллю доставили до лікарні.

Медикам Валківської лікарні виплатили 6 млн 252 тис. гривень за травень і червень. До цього 24 липня працівники лікарні перекрили трасу "Київ-Харків-Довжанський" через борги по заробітній платі. В акції взяли участь 100-150 осіб. Рух транспорту вони заблокували на годину. Вже 25 липня Айна Тимчук відвідала КНП "Валківська центральна районна лікарня" та поспілкувалася з трудовим колективом.

У Харкові 31 липня близько 15:15 поліціянтів викликали на вулицю Ушакова. Люди розповіли, що на даху приватного будинку сидить чоловік і якось неадекватно поводиться. Патрульні приїхали на місце і спробували якось зблизитися з ним. Однак останній взяв металеву палицю і почав кидатися на поліцейських. Правоохоронці отримали серйозні травми, їх госпіталізували.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися