У Харкові дівчина вистрибнула з сьомого поверху

Молода харків'янка покінчила з собою

У Харкові 2 серпня на вулиці Короленка, 23 знайшли тіло 28-річної харків'янки біля 16-поверхового будинку. За попередніми даними правоохоронців, дівчина вистрибнула з сьомого поверху. Про це розповіли у пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

На дівчині не було ніяких ознак насильницької смерті. Тіло відправили в морг для проведення експертизи. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ("Умисне вбивство" з позначкою "Самогубство") КК України.

Головні новини Харкова:

Найкраща тенісистка України харків'янка Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо. Це перша медаль з тенісу в історії України. Українка боролася за третє місце зі спортсменкою з Казахстану Оленою Рибакіною. Поєдинок закінчився з рахунком на користь Еліни: 1:6, 7:6 (5), 6:4. Варто зазначити, що Еліна в рейтингу WTA тримає 6 місце, а Рибакіна - 20.

  У Харківській області 2 серпня буде дуже спекотна погода без опадів. Однак ввечері під впливом холодного фронту в західних районах області температура почне знижуватися. Вітер південний від 7 до 12 м/с, при цьому в Харкові і місцями в області будуть пориви до 20 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 °С, вдень +34...+36 °С в місті і практично ідентична у регіоні (+18...+23 °С, вдень - +32...+37 °С).

  У Харківській області станом на 2 серпня коронавірус виявили всього у 17 осіб. За добу від коронавірусу ніхто не помер. В області COVID-19 діагностували вже у 149 513 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3605 хворих. Видужало від коронавірусу вже 145 143 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 765 пацієнтів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися