На Харківщині підліток втік із лікарні (ФОТО)

15-річний пацієнт пішов з відділення лікарні, де перебував на стаціонарному лікуванні

У Харкові підліток втік з лікарні й не повернувся. Копам юнак зізнався, що втік з лікарні, щоб погуляти з друзями й скупатися в річці. Жодних протиправних дій щодо нього не сталося, повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

До чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області 2 серпня близько 16:00 звернулися працівники лікарні та повідомили, що 15-річний мешканець Зміївського району пішов з відділення лікарні, де перебував на стаціонарному лікуванні, і по теперішній час його місце перебування невідомо.

Отримавши інформацію, на розшук дитини були орієнтовані всі наряди поліції. Протягом двох годин правоохоронці розшукували юнака і знайшли у селищі Коропове Чугуївського району.

З підлітком поліціянти провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки надалі. Щодо його батьків складені протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як раніше повідомляв портал "Харків. Коментарі", під Харковом знайшли мертвою 22-річну дівчину, яка зникла всередині липня. Перед зникненням дівчину бачили на катамарані — одному з тих, що компанія взяла напрокат. Глибина в окремих місцях на В'ялівському водосховищі досягає 11 метрів, що й ускладнювало пошуки.

Як раніше повідомляв портал "Харків. Коментарі", у Харкові дівчина вистрибнула з сьомого поверху. Тіло 28-річної харків'янки знайшли біля 16-поверхового будинку.



Валерий

5 серпня 2021, 19:59

При чем тут родители ? Ребенок из больницы забежал и они должны нести ответственность.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися