У Харкові в річці знайшли тіло жінки

В поліції вирішують питання щодо відкриття кримінальної справи

Сьогодні вранці, 6 березня, в Харкові у водоймі на вулиці Героїв праці виявили тіло людини. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення до Київського відділу поліції надійшло о 9:00. На виклик виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що загибла – 41 річна жінка. Ознак насильницької смерті поліцейські не виявили.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

В соцмережах очевидці повідомляють, що все сталося на Журавлівці. Правоохоронці вже встановили особу жінки. Це вдалося зробити завдяки сумці з документами, яка була у померлої.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові поліція знайшла батьків і встановила особу дівчини, понівечене тіло якої знайшли в колекторі у Новобаварському районі.

Також "Коментарі. Харків" писали, що харківські правоохоронці розшукують свідків цього жорстокого вбивства. У водіїв просять відео з реєстраторів автомобілів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися