У поліції озвучили деталі зіткнення Nissan і Teslа

Один із водіїв був госпіталізований

Правоохоронці Харкова продовжують встановлювати обставини аварії, яка сталася 11 серпня на перехресті вулиць Валентинівськоїі Гвардійців Широнінців. Там зіткнулися дві іномарки - Nissan X-Trail і Teslа. Про це пише Depo.Харьков, посилаючись на повідомлення Патрульної поліції Харківської області.

Згідно з даними правоохоронців, 11 серпня приблизно о 08:40 їм надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду з травмованими на перехресті вулиць Валентинівської та Гвардійців Широнінців. Внаслідок аварії водій автомобіля Nissan X-Trail був госпіталізований.

Зараз обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлює слідчо-оперативна група поліції.

Також напередодні під Харковом в районі Нової Водолаги рейсовий автобус Харків-Лазурне влетів у відбійник. Медики госпіталізували 45-річного водія автобуса до Красноградської районної лікарні. За словами пасажирів, чоловік заснув за кермом. Люди сфотографували автобус, який стоїть на узбіччі. В кабіні транспорту виднілася калюжа крові.

Раніше видання "Коментарі" писало, що під Харковом в районі Жихаря на Мереф'янському шосе перекинулася автівка. За попередніми даними правоохоронців, водій Renault не впорався з керуванням, після чого автомобіль виїхав на узбіччя і перекинувся. Разом з водієм їхала жінка. Її госпіталізували.

А в Куп'янську на площі Стадіонній 4 серпня в ДТП загинули дві людини. Повідомлення про подію рятувальники отримали о 19:40. Легковик ВАЗ 2101 зіткнувся з вантажівкою МАN. 36-річний Водій ВАЗ загинув відразу ж, а його 40-річний пасажир помер трохи пізніше від отриманих травм уже в лікарні. Водія затиснуло уламками конструкцій понівеченого авто. Тіло діставали співробітники поліції та рятувальники.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися