У поліції розкрили деталі смертельної ДТП на проспекті Ювілейному в Харкові (ФОТО)

Травмований пішохід помер у кареті швидкої допомоги

10 серпня близько 20:25 на проспекті Ювілейному в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. 35-річний водій автомобіля "BMW" скоїв наїзд на 38-річного пішохода. Про деталі трагедії розповіли у пресслужбі Нацполіції в Харківській області.

За даними слідства, чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом у невстановленому місці. Внаслідок цього на нього наїхав автомобіль зазначеної марки. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги, однак дорогою в лікарню чоловік помер.

picture

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув'язнення з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років.

picture

Зазначимо, що правоохоронці Харкова продовжують встановлювати обставини аварії, яка сталася 11 серпня на перехресті вулиць Валентинівської та Гвардійців Широнінців. Там зіткнулись дві іномарки - Nissan X-Trail і Teslа. Внаслідок аварії водій автомобіля Nissan X-Trail був госпіталізований.

Також напередодні під Харковом в районі Нової Водолаги рейсовий автобус Харків-Лазурне влетів у відбійник. Медики госпіталізували 45-річного водія автобуса до Красноградської районної лікарні. За словами пасажирів, чоловік заснув за кермом. Люди сфотографували автобус, який стоїть на узбіччі. В кабіні транспорту виднілася калюжа крові.

Раніше видання "Коментарі" писало, що під Харковом в районі Жихаря на Мереф'янському шосе перекинулася автівка. За попередніми даними правоохоронців, водій Renault не впорався з керуванням, після чого автомобіль виїхав на узбіччя і перекинувся. Разом з водієм їхала жінка. Її госпіталізували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися